Saturday, September 19, 2009

rakan di aidilfitri *edited* edited* edited*(20.09.2009)

pada tarikh hari ni, 20.09.2009 , apa yg istimewa?

-Hari Raya Aidilfitri
-eman da ada facebook!!!

ok. cukup. saya teruja.

---
baiklah, meneruskan delegasi membalas mesej raya di blog kepunyaan sendiri. nak duit! sapa nak bagi duit raya kat saya?

top up RM5 (dan lebih) sangat diterima.
terima kasih daun pisang,
jangan kira itu hutang.
---

20.09.2009. 12:13 am
Ting Yik Boh : Selamat hari raya. Wish you all many happy returns! Forgive me for all my wrongdoings. Thank you for making my life meanigful by being my friend ;D
Ting Yik Boh

eman : Selamat Hari raya ting classmate econs saya yg sangat mantap dan hebat. Satu-satunya yg dapat grade A dlm Alevel econs. bangga2. (dan malu). oh dear, u make me grin in tears. Thank you for everything! econs study group! i miss that moments! You are a special friend of mine. maaf zahir batin.

20.09.2009, 12:27 am
zebol alipi : Salam.. i wish u all slamat hari raye aidilfitri maaf zahir dan batin..may u have a good hari raya..
hizbul alifi..

eman : aku tau ko forwardkan kt sumer p20 kan? dan kawan-kawan ko yg lain. xpe, aku rasa keikhlasan itu. sob3. bol2, moga raya ni membawa sinar bahagia dan meleyapkan segala mendung di kalbumu. aku tahu, kau paling byk diuji olehNya kerna dia tahu ko sorang yg hebat!

bol2! SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR BATIN.


20.09.2009, 12:50 am
sayed : "kita mmg tak boleh jadi orang lain, tapi kita boleh berubah menjadi lebih baik:. salam nurkasih dan salam aidilfitri. Maaf zahir&batin.
-sayed

eman : "satu je saya minta, awak jangan jatuh cinta dengan saya" (nuramina sentap sekejap). sayed! muncul pun engkau. selamat hari raya aidilfitri untuk sayed sweetheartku yang sentiasa dirindui amat. Semoga ko tabah dalam menjalani hari-hari esok, andai esok masih ada. setiap hari, eman menatap pemberian yg bermakna itu. sob3

salam sayang, aidil. (tibe)


20.09.2009, 1:17 am
afiqah : Salam, setelah brpk pnjg pas ym td, sy xnak la wat syair. hehe.sy rela mengorbankan kdt sy 1 sen tok msg kamu, haha, eit, slm eidmubarak buat kamu, last yer dpt pantun spesel dr kamu, dis yer xd la pntun spesel lagi..

sy nk mntk maaf kalo ad slp dan slh, mmg ada pon, haha, o-o ek! Smoge aidilfitri kali nh lbh baik dr yg sblmnye, kem slm ayah dan amk ye!

eman : haha. terkorban ye 1 sen. tahniah2. nak pantun lagi? hmm. (pikir). memandangkan sknrg pukul 1.18 am, kepala saya pun dah xde, so xdpt fikir pantun.hee. jua saya mahu minta hampun sebab byk sgt nyusahkan kamu terutama umi dan baba kamu itu. jasamu dikenang (tibe feeling2 hari guru). saya tak mau seri 0-0, saya nak menang!!! 1-0. yeay~

semoga raya kali ni mengajar afiqah pengertian yg cukup bermakna tentang sebuah drama tulisan yg Maha Pencipta. sambutlah raya kali ini dgn penuh kesyukuran ya. SELAMAT HARI RAYA, MAAF LUAR DAN DALAM.

20.09.2009, 1:54 am
ustaz naqiuddin : Selamat hari raya! maaf zahir batin! enjoy ur raya! ;D

eman : camat ali laya untukmu juga naqiuddin yg byk membantu. tima kasih atas sokongan sebagai peminat selama nie. eh? ampun kan dosa keterlanjuranku mencabuli kehormatanmu~


*akan diedit lagi, jgn risau (yorke) =P

2 comments:

lil Biruny said...

Salam alayk~

First of all, kalau nak seikhlas gajah boleh?? lagi besar? hehe..

Man, ambil kad raya kat blog ana eh?? Ada rezeki kita jumpa kat Birm.. Ana duduk kat Warwick sebelah tu je nanti..

Ada blog x bagitau!!!!

herman rawi said...

naufal : gajah besar. tak eklas. hek3. insyaAllah jmpa sana.

ni blog bru seminggu la.