Tuesday, August 10, 2010

entri pendek sebelum puasa

dah lebih sebulan rupanya saya dah balik Malaysia. mana nak sedarnya hari-hari duk ulang-alik pergi hospital saja. mak saya cakap hospital dah macam rumah kedua. selang satu hari jumpa doktor. hari-hari kena cucuk dah rasa macam satay.

selama sebulan lebih ini merasa juga saya perasaan macam mana jadi anak tunggal.

teruk. sumpah.
***

anda tahu apa beza malaikat dengan setan. kalau nak lebih faham, baca mesej di bawah


1.kawan satu
saya : hidup aku bosan
kawan saya : pergilah keluar. dok masjid ke dgr kuliah2 maghrib dan subuh. Heh. Nak best lagi dgr kuliah tok guru ke.



2.kawan dua
saya : ok basically apa yang aku nak sampaikan , kenapa hari ni hati aku bergundah gulana ha? Gelisah tanpa sebab . Haish
kawan saya : biasale setan n kerabat die mmg tgh gundah gulana skrg coz lusa dh nk puasa






2 comments:

kwn dua said...

hahaha..terbakar tak badan kau time azan.., klu ade rase panas2 tu ha betul latu..hahaha

btw, thanx for the addresses ok.

herman rawi said...

oh pernah rasa eh? patutlah