Thursday, May 12, 2011

Duka Jadi Suka !

Hari ni kepala senget sebelah kanan sebab daripada pagi sampai ke asar duk gigih belajar C++ programming. Apa punya soalanlah panjang-panjang macam tu. tak boleh ke bagi senang sikit? senang nak dapat A.

Tengah kepala mereng-mereng kuda, saya bukalah blog sebab kononya nak tengok ada siapa2 yang rajin update blog tak. Tup tup Ustaz Naqiu post something special on my request semalam :D.

Oh, Naqiu anda membuat hari saya!

Klik

Khas utk Herman Rawi - Sedetik Lebih


Nanti aku nyanyikan lagu cindai untuk kau :P

6 comments:

Wan Suhail said...

wohoooo hahah

QiuQiu said...

glad the video made ur day!

herman rawi said...

oh the post comes back! haha. I thought I'd lost it already

-bihah- said...

naqiu...nape ko delete post tu..??
aku tgk n siap bg komen puji2 ko...
skali bila tgk balik semalam tup2 tak dpt jumpa...huhu
-__-"

herman rawi said...

bukan delete ah bihah. hari tu blogger.com satu dunia ada pembaikpulihan sistem. semua post yang dibuat on that day kena removed. haha

Naqiu said...

haha tu la bihah..aku pon tak smpat nak tngok komen eman komen..pastu da suruh komen balek tak buat2! haha