Friday, June 18, 2010

Jom Gembirakan Hati Kawan :)

ha ! kepada yang tekan link ni, terima kasih, anda memang seorang kawan yang prihatin. tahniah2. macam tu mukaddimah mengejut.

Saya yakin kebanyakan pembaca blog saya ini mengenali Nur Syahirah Mat atau lebih dikenali sebagai Syera Mat. kan?

cop! jangan pasang lagu Wajah nyanyian Jaclyn Victor tau, ini post selamba2 je.



Ni, syera dia baru kena kebas duit. atau dalam kata lain, duit dia baru saja kena kebas. banyak la juga. 190 pound. jangan convert kepada ringgit, kalau tak lagi banyak.


Jadi, dengan menggunakan populariti blog Cerpen : Senyumlah Seikhlas Siput, saya dengan segala hormatnya menjemput rakan-rakan pembaca setia terutamanya yang duduk UK ni,

jom bagi 1 pound seorang ! 

bayangkan jika seorang bagi 1 pound, 20 orang dapat 20 pound, 100 orang dapat?
100 pound, pandai.

Kalau nak rasa best lagi, kalian anggap je 1 pound itu macam kalian belanja syera dekat poundland beli Walkers.
Nak?

Kalau nak, buka account bank korang, taip tiga benda ini

account number : 14357460
sort code : 30-97-86
reference : Walkers

belanjalah syera 1 pound sajo. ok? kalau bagi lebih pun takpa, nanti syera belanja chicken cottage. :)


kalau nak tanya apa2, contact lah dia dekat facebook.
dia tengah sibuk2 exams sekarang, tahu? doa moga syera diberi kekuatan. (haha aku rasa macam nak pasang muzik cerekarama tv3) 




akhir kata, 
Belanjalah Walkers Seikhlas Siput 

4 comments:

Lili said...

ALLAHU AKBAR! bgusnyerrrr kawan aku niiii..... herman rawi! len kali kalo ak ilang suami ko akan tlg mcm mana eh??

terharu sungguh ada kawan mcm ni. syera! ak yakin ko akan komen kat sini. misti ko terharu gilerrr bile baca post ni kan?

miraroslan said...

eman, aku xpasang ape2 lagu pon, usah risau..

kecuali lagu2 yg ko rse xmerdu kluar dr blog aku...xpe, aku rse ianya merdu

syera mat mngapakah?? duit kene kebas?atau dye mengebas duitnye sendiri atau..duitnye dikebas org lain?

syaa said...

lili: sbnanye ak tanak komen sbb ak xnak org anggap ak mcm mengharap sgt...
sbb obviously ak tau eman nk tules ni kalo x mane plak die gali no akaun ak kan...
tp mmg ak terharu dgn ape yg eman buat ni...bcoz he insisted I do this when I'm in doubt and even offered to use his blog as the medium...mmg kawan yg baik dan ak hargai sgt2...i'll definitely return the favour :)

katun: kalo ak kebas duit ak sndiri maka mmg herman pijak ak smpai lumat psl ade hati lg nk mntak2 kat org...xtau sape yg amek tp mse ak sedar mmg dh xde dh duit tu...
walaupn money isn't everything but IT IS something..so ak sgt lah sedih dgn kejadian ini...

-bihah- said...

eman: bangga ada kawan cam ko...aku aku sekali terharu... ^__^

lili: kalo ilang suami...???kena cari baru kot...hehehe... ^__^

saudari katun: aku suka lagu2 kat blog ko...chongmal joha ^__^

syera: anda seorg yg kuat~!!! aja aja fighting!!! ^__^