Sunday, November 28, 2010

Selendang Syaitan

Pemerhatian : ponteng kebanyakan kelas waktu pagi

Inferens : kerana berat duvet bertambah apabila tiba waktu pagi yang bersalji

Pembolehubah
1) Dimanipulasikan : Bilangan syaitan
2) Bergerakbalas : Berat Duvet
3) Dimalarkan : manusia di atas katil

Hipotesis : Semakin bertambah bilangan ekor syaitan, semakin bertambah berat duvet

Analisis Keputusan :
1) suhu negatif menandakan bertambahnya bilangan syaitan yang berkeliaran pada waktu pagi.
2) Berat duvet berkadaran langsung dengan pertambahan bilangan syaitan


Kesimpulan
Kadar kepontengan kelas pada waktu pagi berkadaran langsung dengan pertambahn berat duvet yang disebabkan oleh pertambahn bilangan syaitan yang merasuk jiwa.

Hipotesis diterima. jadi jangan salahkan saya.

6 comments:

syaa said...

bace tajuk memule ingatkan ade cite ala2 cerekarama.

nak suggest kat erma fatima lah jadikan tajuk ni tajuk drama baru. cite psl ape tu bia die fikir la tapi. :))

-bihah- said...

eksperimen yang menarik :)
tapi rasaanya bilangan setan tu leh dikurangkan atau dihapuskan sama skali dgn memansuhkan pembolehubah dimalarkan lepas bangun subuh...kekeke ;)
maka...boleh la bersiap2 nak gi kelas di kala pagi yang bersalji ;)

p/s: selamat bermain gn salji ^^

-bihah- said...

eksperimen yang menarik :)
tapi rasaanya bilangan setan tu leh dikurangkan atau dihapuskan sama skali dgn memansuhkan pembolehubah dimalarkan lepas bangun subuh...kekeke ;)
maka...boleh la bersiap2 nak gi kelas di kala pagi yang bersalji ;)

p/s: selamat bermain gn salji ^^

-bihah- said...

syera...agak2 pe storyline yg erma fatima nak wat kalo ko rekomen tajuk ni kat dia..??

ko lak terpikir nak wat citer pe based on tajuk ni?? hehe :)

herman rawi said...

hah bihah dah tolong takeover untuk aku dah.
tengs bihah :P

-bihah- said...

erk..??takeover..??
lost kejap..??kekeke
oh! u r most welcome :)